Barion Pixel

Adományozás

Ft
Hogyan szeretnéd eljuttatni adományod?
Személyes adatok

Terms

Támogatás összege: 5.000Ft

barion-card-strip-intl_500px

Pénzadományok

Kedves Adományozónk!

Nagyon köszönjük, hogy pénzutalásoddal támogatni szeretnéd a RIROSZ tevékenységét!

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást
nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A ritka betegséggel élőket és családjaikat segítő programjaink megvalósításához minden anyagi támogatást szívesen fogadunk! Minden felajánlott összegnek, legyen az kisebb vagy nagyobb, megtaláljuk a helyét.

pl.: 1 000 Ft-ért vehetünk festékeket. 5 000 Ft-ért akár egy új játékot. 10 000 Ft-ért 100 db szórólapot nyomtathatunk. 50 000 Ft-tal irodánk egy havi bérleti díját, 500 000 Ft-ért 700 ritka beteg és hozzátartozója családi napját fedezhetjük.

A RIROSZ közhasznú minősítéssel rendelkezik, ezért adózási kedvezmény is igényelhető.

Bankszámlaszámunk: 11600006-00000000-22346111
A közlemény rovatba írd be, hogy adomány, társas vállalkozás esetén pedig az adószámát is.

Pénzadományok esetében minden esetben az etikai kódexünk szerint járunk el.

Technikai részletek

Tájékoztatunk, hogy a közhasznú szervezet részére eljuttatott adományod kapcsán az általunk, következő év január 31-ig kiadott igazolás birtokában az alábbi adózási kedvezmények igénybevételére nyílik lehetőség az éves adóbevallásnál (ehhez szükséges hogy az adományozó az adóazonosítóját, vagy adószámát részünkre megküldje!):

Magánszemélyek esetén: 2010. január 01-től sajnos a magánszemélyek (vagy egyéni vállalkozók) az adományaik (pénz, szolgáltatás, tárgyi adomány) után semmilyen adókedvezményre nem jogosultak!

Társas vállalkozások, illetve egyéb szervezetek: A többszörösen módosított 1996. évi LXXXI. (Tao) törvény 7. §-ának (1/z), és (7) bekezdésében jelzett módon és mértékig a pozitív adózás előtti eredményét csökkenthetik az alábbiak szerint:

a közhasznú szervezetnek, a közhasznú szervezettel kötött tartós adományozási szerződés keretében, az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvény szerinti közhasznú tevékenység támogatására az adóévben visszafizetési kötelezettség nélkül adott támogatás, juttatás, térítés nélkül átadott eszköz könyv szerinti értékének, térítés nélkül nyújtott szolgáltatás bekerülési értékének
1. 20 százaléka
2. további 20 százaléka tartós adományozási szerződés esetén, de együttesen legfeljebb az adózás előtti eredmény összege!

semmelweis garancia vedjegy logo 180